Lymfotaping

Lymfotaping

Počet hodin
7 vyučovacích hodin
Datum
07.03.2020 - 07.03.2020
Cena
cena kurzu 1790 Kč

Pro koho je kurz určen

Kurz lymfotapingu je určen pro absolventy kurzu manuální lymfodrenáže.

 

O lymfotapingu

Lymfotaping se řadí mezi nejnovější metody v lymfologii. Pomocí lepení speciálních tejpů dochází k urychlení toku lymfy a následnému zmenšení otoků. Tejpovací páska je prodyšná, voděodolná a svojí elastičností je srovnatelná s lidskou kůží. Lymfotaping je vhodný provádět v místech, kde není možné použít kompresivní pomůcky. Používá se k urychlení regenerace a rehabilitace po úrazech, operacích, k odstranění lymfatických otoků, k podpoře imunitního systému a při akutních i chronických bolestivých stavech - působí analgeticky.

 

Náplň kurzu

Jednodenní nadstavbový kurz „Lymfotaping“ navazuje na kurz manuální lymfodrenáže. Kurz je zaměřen na kinesiotaping lymfatického a cévního systému. Účastníci kurzu se naučí drénovat povrchový i hluboký lymfatický systém pomocí kinesiotapu včetně použití kinesio tapu u lymfedému, chronických i akutních otoků aj.


V ceně kurzu je tejpovací materiál, skripta a certifikát.

 

Program kurzu

9.00 - 16.00 hod.

 

Místo konání

v učebnách školy PROSPORT

 

Lektor

zdravotní lymfoterapeut

 

Uzávěrka přihlášek 25.2. 2020

 

Pokyny pro zájemce

V případě zájmu o kurz v souladu s obchodními podmínkami vyplňte závaznou přihlášku a uhraďte školné ve výši 1.790,- Kč na náš účet u KB 107-2723220217/0100. Jako variabilní symbol uveďte své datum narození v šestimístné podobě (bez teček), specifický symbol - 169 a do zprávy pro příjemce uveďte LYMFOTAPE. Dostavte se k zahájení kurzu v sobotu 7.3. 2020 v 8.45 hod. do budovy školy PROSPORT. S sebou si vezměte psací potřeby, přezutí a vhodné oblečení pro praktickou výuku.

Závazná přihláška
na kurz
Lymfotaping

! Takto označená pole jsou povinná

Rekapitulace závazné přihlášky na kurz:

Název kurzu:
Lymfotaping
Termín:
Vyučujících hodin:
7
Cena kurzu:
1790 Kč

 

Zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace