REKVALIFIKAČNÍ KURZ “INSTRUKTOR FITNESS”

REKVALIFIKAČNÍ KURZ “INSTRUKTOR FITNESS”

Počet hodin
150 vyučovacích hodin
Datum
05.10.2024 - 23.11.2024
Cena
cena kurzu 9900 Kč

 Vstupní kvalifikační předpoklady:

- dosažení věku 18 let

- ukončené střední vzdělání v minimální délce 2 let

- dobrý zdravotní stav

- sportovní zdatnost

- trestní bezúhonnost v oblasti mravnostních deliktů

 

Podrobný popis kurzu

 

Nabízíme Vám kurz INSTRUKTOR FITNESS, který je akreditován Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy České republiky. Tento vzdělávací projekt vychází z dlouholetých zkušeností výuky v oblasti sportu.

Věnovat se Vám bude kvalifikovaný tým lektorů z řad lékařů, odborníků na rehabilitaci, výživu a fitness s dlouholetou pedagogickou praxí nejen u nás, ale i na fakultách vysokých škol.

Kurz Instruktor fitness je sestaven tak, aby každý úspěšný absolvent zvládnul anatomii lidského těla, ovládal diagnostiku pohybového aparátu a znal správnou techniku cviků.

Díky našemu propracovanému systému každý úspěšný absolvent zvládne sestavit cvičební program ať už ve fitness za použití strojů, tak i v podobě funkčního tréninku s moderními pomůckami a s vlastní vahou těla.

Studium probíhá víkendovou formou v malých skupinách studentů, což zaručuje dostatečný prostor pro kvalitu a efektivitu výuky. Výuka je rozdělena na teoretickou a praktickou část, kdy teoretická část probíhá v našich moderně vybavených učebnách a praktická část se koná v našich partnerských fitness centrech v blízkosti objektu školy.

Náplň kurzu obsahuje teoretickou část (anatomie, fyziologie a kineziologie, první pomoc, základy hygieny, psychologie, výživa a pitný režim, metodika tréninku, organizace a bezpečnost ve fitcentru) a praktickou část (programy cvičení, metodika tréninku, zásoby cviků a praktická cvičení).

Absolvent tohoto studia opouští kurz připraven k výkonu povolání “INSTRUKTOR FITNESS” a živnostenským úřadem mu může být vydán ŽL ihned po předložení osvědčení v souladu s ŽIVNOSTENSKÝM ZÁKONEM !

Výuka probíhá v budově naší školy v Ostravě – Přívoze, Hrušovská 11 a v partnerských fitness centrech v blízkosti školy.
 

Cena kurzu je konečná – žádné skryté náklady!!!

Výuka probíhá v malých skupinách ve fitness, které jsou po dobu výuky uzavřeny pro veřejnost!!!

 

Nabídka práce pro osobní trenéry

Nabídka uplatnění pro naše absolventy zde:

"http://www.fitness-trenink-doma.cz/pro-trenery.html"


 

 

 

Žádost
o přihlášku

Po vyplnění žádosti Vám bude poštou odeslána závazná přihláška na kurz na Vámi uvedenou adresu

REKVALIFIKAČNÍ KURZ “INSTRUKTOR FITNESS”

! Takto označená pole jsou povinná

 

Zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace