AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “MASÉR VE ZDRAVOTNICTVÍ”

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “MASÉR VE ZDRAVOTNICTVÍ”

Počet hodin
Datum
14.09.2024 - 01.03.2025
Cena
cena kurzu 16200 Kč

Vstupní kvalifikační předpoklady:

Dovršení věku 18 let.

Úspěšně dokončené střední vzdělání (nejedná se o maturitu, ale jakoukoliv střední školu, která nemusí být ukončena maturitní zkouškou! např. vyučen).

Zdravotní způsobilost pro výkon práce maséra, potvrzená lékařem.

Trestní bezúhonnost.

 

Detailní popis kurzu

Nabízíme Vám vzdělávací projekt MASÉR – zdravotnický pracovník s náplní 500 vyučovacích hodin. Úspěšní absolventi zvládají jak klasickou masáž, tak aplikaci fyzikální léčby – aplikaci tepla, zábalu a vodoléčebných procedur.

 

Po úspěšném ukončení závěrečnou zkouškou je vydáno absolventům osvědčení akreditované školy MZ ČR, které je opravňuje pracovat jako zdravotnický pracovník – MASÉR ve zdravotnických zařízeních v souladu se Zákonem č. 96/2004 o nelékařských zdravotnických povoláních a Vyhl. 55/2011, popř. jeho výkony mohou být propláceny zdravotními pojišťovnami. Rovněž tak mu může být vydán živnostenským úřadem ŽL ihned po předložení osvědčení v souladu s ŽIVNOSTENSKÝM ZÁKONEM !

 

Teoretická a teoreticko-praktická výuka bude probíhat nepravidelně, většinou 2 – 3x týdně od 14.30 hod., resp. v sobotu od 8.oo hod. podle měsíčního rozvrhu hodin s touto náplní : somatologie, první pomoc, základy veřejného zdravotnictví, psychologie, chirurgie, patologie a klinika nemocí, epidemiologie a hygiena, prevence a ochrana zdraví, klasická masáž, balneologie a fyzikální terapie.

 

Praktická výuka proběhne v Jódových sanatoriích Klimkovice.

Žádost
o přihlášku

Po vyplnění žádosti Vám bude poštou odeslána závazná přihláška na kurz na Vámi uvedenou adresu

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “MASÉR VE ZDRAVOTNICTVÍ”

! Takto označená pole jsou povinná

 

Zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace