AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “SANITÁŘ”

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “SANITÁŘ”

Počet hodin
180 vyučovacích hodin
Datum
02.04.2024 - 23.05.2024 16.09.2024 - 21.11.2024
Cena
cena kurzu 5900 Kč

Vstupní kvalifikační předpoklady:

Dovršení věku 18 let.

Ukončené základní vzdělání.

Zdravotní způsobilost pro výkon práce sanitáře, potvrzená lékařem.

 

Detailní popis kurzu

Nabízíme Vám vzdělávací projekt “SANITÁŘ” v pracovní kategorii zdravotnických pracovníků s náplní 180 vyučovacích hodin. Jedná se o vyučovací obor vyplývající ze Zákona č. 96/2004 ve znění zákona č. 189/2008 Sb. Absolvent kurzu může vykonávat své povolání v oblasti zdravotní péče, kdy se bude (pod odborným dohledem zdravotnického pracovníka způsobilého k výkonu povolání bez odborného dohledu) podílet na poskytování zdravotní péče ve zdravotnických zařízeních v oblastech preventivní, léčebné, rehabilitační, neodkladné, diagnostické, dispenzární, laboratorní, lékárenské péče a práce na autoptickém oddělení. Současně může (pod přímým vedením zdravotnického pracovníka způsobilého k výkonu povolání bez odborného dohledu) vykonávat své povolání na úsecích vysoce specializované ošetřovatelské péče.

Po úspěšném složení závěrečných zkoušek obdrží každý absolvent tohoto studia osvědčení o absolvování vydané akreditovanou školou MZ ČR. Na základě tohoto osvědčení může uzavírat ve všech zdravotnických zařízeních dohodu na pracovní činnost SANITÁŘ.

Výuka se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část obsahuje základy veřejného zdravotnictví, somatologii, první pomoc, mikrobiologii, epidemiologii a hygienu, postupy a techniky při zajišťování zdravotní a ošetřovatelské péče a psychologii. Praktická část výuky, obsahující lůžková oddělení, lázeňské zařízení nebo oddělení léčebné rehabilitace, laboratoř nebo transfuzní oddělení, operační sály, zařízení lékárenské péče a autoptické oddělení probíhá ve Vítkovické nemocnici, a.s., Slezské nemocnici v Opavě, p.o., popř. v Sanatoriích Klimkovice.

 


 

Žádost
o přihlášku

Po vyplnění žádosti Vám bude poštou odeslána závazná přihláška na kurz na Vámi uvedenou adresu

AKREDITOVANÝ KVALIFIKAČNÍ KURZ “SANITÁŘ”

! Takto označená pole jsou povinná

 

Zpracování osobních údajů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace